Over De Sponsorwinkel

De Sponsorwinkel streeft ernaar mensen bij elkaar te brengen en zet zich in voor een sterkere gemeenschap. Wij steunen sociale initiatieven rond diverse thema’s, zoals mensen in kwetsbare situaties, cultuur, zorg, welzijn, sport & bewegen.

Verenigingen, stichtingen en andere organisaties kunnen bij ons terecht met hun ideeën voor nieuwe projecten die meehelpen om de samenleving te versterken. Als deelname door mensen in kwetsbare situatie uitdrukkelijk wordt bevorderd dan heeft dat een pré; bijvoorbeeld mensen in eenzaamheid, met weinig geld, of met een fysieke of psychische beperking. Wij dagen u uit om met creatieve oplossingen te komen, nieuwe ideeën, mooie samenwerkingen,  waardoor kinderen, jongeren, ouders, volwassenen en/of ouderen mee kunnen doen.

De Sponsorwinkel denkt graag met u mee, wil uw partner zijn. Dus heeft u een idee maar weet er nog geen handen en/of voeten aan te geven of concreet te maken. Laat het ons dan weten. Wij kunnen met u meekijken, uw sparringspartners zijn en stellen ons netwerk graag ter beschikking.

Heeft u een mooi sociaal initiatief maar bent u geen vereniging of stichting, laat u dan niet afschrikken door de criteria, neem contact met ons op zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken.

Contactinformatie