gastenboek

- start - - 2e hands kleding - - 2e hands speelgoed - - sponsorcheques - - contact - - foto's - - gastenboek -

Mijn ervaringen met de Sponsorwinkel?

Wij horen graag van onze klanten wat hun ervaringen zijn met de Sponsorwinkel. Vermeld bij uw bericht ook of het de kleding- of de speelgoedwinkel betreft.
Als u verbeterpunten heeft, deze graag melden via het contactformulier.

Alvast bedankt voor uw reactie.


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Weertenaar - 2017-08-14 21:14:26

Zou jullie ook een bord kunnen neerhangen waneer Julie open zijn

Jo van Geneijgen - 2015-03-07 10:55:37

Geachte medewerkers Sponsorwinkel Weert

Mede dank zij jullie vrijwillige inzet hebben wij op zaterdag 28 februari 2015 een sponsorcheque in ontvangst mogen nemen. Wij willen hier graag onze welgemeende dank voor uitspreken. Hierdoor kunnen wij het boek 'Leuken tijdsbeeld van toen' en fototentoonstelling gaan realiseren. Daarom willen wij de vrijwilligers, als blijk van waardering, een lekker stukje 'Wieërter vlaai' aan komen bieden. Nogmaals dank! Namens,
Jo van Geneijgen en Hub Bukkems Leuken- Weert

Madeleine Hartmann, Stichting ATR-x Syndroom Nederland - donderdag 6 maart 2014

Beste vrijwilligers en iedereen die is betrokken bij de sponsorwinkel;

allereerst onze complimenten voor wat jullie doen voor alle bekende maar vooral ook minder bekende lokale kleine en grotere doelen! Hier kunnen andere steden nog een voorbeeld aan nemen...

we willen jullie allemaal heel hartelijk bedanken voor de sponsorcheque die wij op 25 februari in ontvangst mochten nemen!!! Wat zijn we er blij mee!

We gaan van 2 tot en met 10 mei een sponsorfietstocht rijden, de ATR-x Holland Tour, waarmee we naamsbekendheid willen krijgen en geld willen inzamelen voor het doen van onderzoek naar ontstaan en behandeling van epilepsie en slaapstoornissen bij jongens met het zeer zeldzame ATR-x Syndroom. Verder willen we goede informatiefolders laten maken voor artsen en specialisten zodat diagnoses eerder kunnen worden gesteld.

Dankzij deze cheque kunnen we hier een start mee maken! Namens alle aangesloten gezinnen heel, heel hartelijk dank!!! Grin

En mensen; blijf vooral kleding en speelgoed brengen naar de Sponsorwinkel zodat er nog veel meer initiatieven op deze manier ondersteund kunnen worden!!!

Arjanne van Voorst - 2014-02-26 12:03:20

Vrijwilligers en iedereen die zich inzet voor de Sponsorwinkel en de geslaagde uitreiking van de sponsorcheques: mijn complimenten! Jullie hebben het geweldig georganiseerd en er weer een aantal ambassadeurs bijgekregen. Chapeau!!! 

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg over de Sponsorwinkel, leuke rondleiding door de kleding- en speelgoedwinkel. Heerlijke zelfgemaakte cake en appeltaart met koffie en thee. En heel belangrijk de respectvolle manier waarop de cheques werden overhandigd. Iedere organisatie kreeg evenveel aandacht, ongeacht het bedrag wat ze ontvingen. 

Kortom: een geweldig initiatief, dat oog heeft voor de vele leuke, bijzondere, kleinschalige en sociale activiteiten in de samenleving. Met z'n allen kunnen we ervoor zorgen dat dit blijft bestaan door zoveel mogelijk kleding in te leveren bij de Sponsorwinkel. Kwestie van doen!

Arjanne van Voorst - 2014-02-26 11:43:09

Echt geweldig dat we namens het Platform Gehandicapten Weert een sponsorcheque mochten ontvangen voor het project 'Groene Bus'. Hartelijk bedankt voor dit gulle gebaar!!!

Het idee is om een Zintuigenpark aan te leggen in het recreatiegebied De IJzeren Man in Weert. Om met name mensen met een beperking de mogelijkheid te geven de natuur intensief te beleven. Echter zonder aangepast vervoer, kunnen zij niet bij het nog te realiseren Zintuigenpark komen. Door de bestaande BoodschappenPlus Bus van PuntWelzijn ook in te zetten voor het vervoer naar het Zintuigenpark, wordt het voor mensen met een beperking toch mogelijk om de natuur intensief te beleven. En wel door het prikkelen van de zintuigen.

Het ontvangen sponsorbedrag zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de natuur. Namens al deze mensen hartelijk dank!

Emmy Creemers - 2014-02-15 17:49:36

Door kleding en speelgoed die ik niet meer gebruik naar de Sponsorwinkel te brengen, weet ik zeker dat het een goede herbestemming krijgt en krijgen lokale verenigingen er een extra centje bij! Grin